Zondag met Zin

Heb jij Zin in een inspiratie- en bezinningsmoment op Zondagochtend, kom dan naar het mooie Zusterplein in Zeist!

De setting is een kleine groep waarin ik een stuk inspiratie deel. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: lichter leven, ‘oogsten’, keuzes maken, de kracht van het NU, ruimte voor jezelf. Vaak is er een link naar de natuur. Er is tijd om hierop te bezinnen, bij voorkeur lekker buiten in de prachtige omgeving rondom Slot Zeist, dus wandelschoenen mee! Je wandelt overigens alleen, conform corona regels. Ik zorg voor lekkere taart van de echte banketbakker, koffie en thee. Kortom volop zin wat wat mij betreft.

Vind je het leuk om er bij te zijn? Bel of mail me dan even: saskia.braakman@lets-sway.nl of 06 5151 9034

Datum:Er staan nu geen zondagen ingepland. Als je interesse hebt contact me dan gerust, ik plan graag dagen op verzoek.
Tijd:10.00 – ca 12.30 uur
Locatie:Zusterplein 22B in Zeist
impressie van de locatie
Kosten:Open tikkie
Parkeren:bij Slot Zeist (gratis)
Meenemen:wandelschoenen

Wie weet tot ziens!

Zondagse groet,
Saskia

Naar Home