Testimonials

Lees hieronder hoe anderen de coaching van Saskia ervaren hebben. Klik hier voor testimonials van de retraites


“Ik ben ontzettend dankbaar voor het loopbaan traject en moet mijzelf soms nog steeds knijpen… Leef ik die Droom echt?”
Het was op een zonnige morgen op een mooi eiland ergens in het midden van de Noordzee toen ik Saskia op het internet vond. Ik was op zoek naar een stilte retreat, ik zat totaal niet lekker in mijn vel en was het spoor bijster. In plaats van de stilte, vond ik ‘mijn’ coach. Ik herkende mij direct in haar verhaal en voelde aan alles dat ik met Saskia in contact wilde komen. 

Inmiddels is het 1,5 jaar later en leef ik de Droom die ik samen met Saskia Visualiseerde. Dankzij Saskia ontdekte ik mijn talent, kracht en valkuilen (en hoe deze dan weer om te zetten in een kracht). Het traject was volledig gericht op waar ik behoefte aan had wat ik als erg prettig heb ervaren. Zo ging het niet te snel en ook niet te langzaam en kwamen er verschillende onderwerpen aan bod. 

Niet alleen op het gebied van mijn werk kon ik met vragen bij Saskia terecht. Regelmatig kwamen er struikelblokken op mijn pad waar ik het met Saskia over kon hebben en ervaarde ik haar stiekem ook als mijn Life Coach. 

Tot slot zijn de tools, tips en tricks die Saskia gebruikt doeltreffend, praktisch en makkelijk toepasbaar. Tot op de dag van vandaag kijk ik nog regelmatig in mijn zelfgeschreven werkboekje met wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil en de adviezen en spreuken. Ik ben ontzettend dankbaar voor het loopbaan traject en moet mijzelf soms nog steeds knijpen… Leef ik die Droom echt? Heb ik de baan uit die Droom en heb ik het (nu ik naar het buitenland mag) waargemaakt?! 

Ja die leef ik echt, dankzij Saskia. Als het je even tegenzit, je niet helemaal gelukkig bent, bijvoorbeeld met je baan of niet weet waar je het zoeken moet is het een aanrader om een traject bij Saskia aan te gaan.

Kim

“Saskia heeft me enorm geholpen structuur aan te brengen in mijn gedachten en me het vertrouwen in mijn eigen keuzes teruggegeven.”
Het is voor mij belangrijk dat er een klik en veiligheid is tussen mijn coach en mijzelf, en dat heb ik bij Saskia vanaf het eerste moment gevonden. Het was fijn om elkaar fysiek gezien te hebben en daarna ook coaching sessies online te doen vanuit ons eigen huis. De gesprekken hebben me geholpen om weer dichterbij mezelf te komen, orde in de chaos te scheppen en weer echt gehoor te geven aan mijn intuïtie. Met voorbeelden, technieken, oefeningen en rake vragen heeft Saskia me keer op keer weer aan het denken gezet en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Het geeft weer de rust, de ontspanning en het vertrouwen waar ik naar op zoek was om mijn pad te vervolgen. Op naar een volgende uitdaging!

Judith

“Met hulp van Saskia’s begeleiding heb ik mijn vuurtje steeds meer teruggevonden!”
Saskia is een hele fijne coach die vanuit een zachte maar duidelijke kracht te werk gaat. Ze schuwt het spirituele aspect niet, en blijft toch down-to-earth. Ik heb haar meegemaakt in een retraite en als loopbaancoach (in een pakket). Ik zat even niet lekker in mijn flow. Saskia is heel flexibel, ondersteunend en wijs. Ook geeft ze echt wel terug aan je wat zij ziet. Met hulp van haar begeleiding heb ik mijn vuurtje steeds meer teruggevonden!
Ik zou haar zeker aanraden, als je bijv. met levensvragen zit of je in een beroepsmatige zoektocht bevindt, kan zij weer wat lucht en vertrouwen in je proces brengen.

Lidia van Albada

“Voor het eerst een baan waar ik echt trots op ben!”
Ik kwam bij Saskia in een periode dat ik het echt even niet meer wist. In plaats van te zoeken naar de volgende rationele oplossing die me uit deze situatie zou halen, zette Saskia me keer op keer liefdevol stil. Hierdoor ontstond de volgende stap als vanzelf. Saskia combineert zingeving met het concrete, spiritualiteit met het tastbare. Dat vind ik een heel fijne combinatie. Het resultaat van mijn loopbaancoaching bij Saskia is meer vertrouwen in mezelf en mijn talenten en meer besef van wat ik wil. Met lichtere tred en een klein reisgidsje in mijn hand ging ik verder op mijn pad. Dit resulteerde in een nieuwe baan waar ik echt achter sta. Voor het eerst kan ik met trots zeggen: “dit is wat ik doe!”

Sectormanager MVO Nederland

“De coaching sessies bij Saskia hebben mij enorm geholpen in het structureren van mijn gedachten over mijn loopbaan.”
Dit begon al bij de fantastische, rustgevende locatie waar de sessies plaatsvonden. Saskia luistert, analyseert, weerlegt en wijst op bepaalde (gedachten)patronen, dit alles met veel respect. Ik heb me bij Saskia erg op mijn gemak gevoeld, er is echte aandacht en oprechte interesse tijdens de coaching. De sessies worden per onderwerp opgesplitst waardoor grondig ingegaan kan worden op elk onderwerp. Saskia is gedreven het onderste uit de kan te halen en je echt verder te helpen. De coaching met Saskia heeft mij meer zicht gegeven op wat ik kan, wat ik wil en waar ik voor sta. Buiten dat, heeft het me aangemoedigd tot, en een inkijkje gegeven in, een onbezorgder leven.

“De coaching heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar rust, ontspanning en het leren vertrouwen op mijn gevoel.”
Vanaf het eerste contact met Saskia voelde ik me comfortabel en op mijn gemak waardoor ik mij veilig voelde om een open en eerlijk verhaal te vertellen. Er was een klik. Ik voelde me begrepen door de gepaste reacties die Saskia gaf op mijn verhaal in de vorm van een praktisch voorbeeld uit haar eigen leven of een uitspraak, techniek of oefening vanuit haar kennis en expertise. Dat heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar rust, ontspanning en het leren vertrouwen op mijn gevoel. Door uit te spreken wat ik voel en te experimenteren wat ik nodig heb om mijzelf te zijn, heb ik mijzelf weer teruggevonden. Ik ben enorm dankbaar voor de waardevolle hulp en inspiratie van Saskia hierbij!

Emelie

“Een unieke reis waarin je bijzondere ontdekkingen over jezelf en de wereld om je heen doet.”
In een inspirerend coachingstraject heeft Saskia mij verder op weg geholpen. Wat mij in het bijzonder is bijgebleven is hoe Saskia werkt met de unieke talenten en krachten die jij als coachee meeneemt. Het coachingstraject is daarmee geen standaard blauwdruk of eenvoudig stappenplan, maar een unieke reis waarin je gezamenlijk bijzondere ontdekkingen over jezelf en de wereld om je heen doet. Concreet heeft dit mij handvaten gegeven om met een overtuigende persoonlijke visie en authentieke loopbaanwaarden mijn eerste stap op de arbeidsmarkt te zetten.

Helderheid en concrete tools die ik in de rest van mijn loopbaan kan gebruiken.”
Ik ben bij Saskia terecht gekomen via aanbevelingen van mensen om mij heen. Na een korte telefonische kennismaking was de klik gelijk goed. Saskia heeft tijdens de sessies laten zien niet enkel via een vooraf opgesteld format te werken, maar ook echt te kijken naar mijn persoonlijke situatie en wensen. Naast dat het coachtraject mij veel helderheid heeft geboden, bieden de uitwerkingen van de opdrachten ook concrete tools die ik in de rest van mijn loopbaan kan gebruiken.

Wouter, Data Scientist bij Annual Insight

Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en innerlijk kompas.”
Jij hebt mij als coach geholpen om de juiste puzzelstukjes bij elkaar te vinden om zo de eerste stappen te zetten om mijn eigen weg te volgen. Daarnaast heb je mij geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en innerlijke kompas door een van jouw werkvormen die mij inzicht gaven in mijn kwaliteiten. De vlinder staat voor vrij zijn en de wereld ontdekken die vol mogelijkheden zit. Tijdens de coach gesprekken met jou kreeg ik het gevoel dat alles er mocht zijn en heb ik geleerd dat het leven één grote ontdekkingstocht is waarin je jezelf steeds beter leert kennen. Ondertussen heb ik een nieuwe baan gevonden waar ik ontzettend blij mee ben, omdat die puzzelstukjes (zijn, willen en kunnen) gewoon kloppen. Een rode draad van die puzzelstukjes is mijn creativiteit, zie daarom hieronder mijn review in de vorm van een tekening.

Nienke, consultant SeederDeBoer

“Inspirerend, authentiek, aanmoedigend en met warme interesse.”
Ik kwam bij Saskia via via. Onze linking pin dacht denk ik dat we elkaar zouden begrijpen omdat we beiden zowel veel waarde toebedelen aan gevoel en intuïtie, als dat we ook de ervaring en affiniteit hebben met het rationelere en competitieve bedrijfsleven. Dat klopte. We konden hierdoor dezelfde (twee) talen spreken. Maar Saskia kon me ook vrij natuurlijk laten schakelen naar mijn gevoel.
Wat ik misschien nog wel het meeste waardeer, is Saskia’s capaciteit om van iets wat mij pessimistisch stemt juist iets optimistisch te maken. Ze pikte subtiel op waar mijn pessimisme zat, waar ik mezelf naar beneden praatte, en wist dat op een leuke lichtvoetige manier tot een bron van kracht en inspiratie te maken! En warempel het werkt 😊
Op mijn initiële loopbaanvraag heb ik antwoord gekregen, ik kan weer verder. Maar daarnaast heb ik ook een dosis inspiratie gekregen en positieve ervaringen opgedaan hoe makkelijk, mooi en effectief het kan zijn om mijn gevoel meer ruimte te geven in mijn carrière.

Senior bedrijfsadviseur bij Deloitte

“Saskia heeft op een hele fijne manier mijn ogen geopend.”
Saskia heeft mij geholpen om hardnekkige gedachten en gedragspatronen die me niet hielpen te doorbreken. Tijdens een periode van chronische rugklachten heb ik geleerd om los te laten en op te gaan in het moment. Om dat wat er is te accepteren en te waarderen, ook als dat niet in lijn is met mijn verwachtingen of plannen. Me hiertegen verzetten heeft immers geen zin. 
Ik sta nu open voor nieuwe mogelijkheden en voel daarbij vrijheid en vrolijke vlinders in mijn buik! Ik baseer mijn keuzes niet langer op ratio, een (te) hoge lat en een geforceerd ‘moeten’. Wel op een gevoel van plezier en van ‘mogen’ en ‘willen’. Heerlijk om op deze manier mijn carrière en leven vorm te geven! En de lucht en ruimte die ik hierbij voel, gaan prima samen met ambitie en resultaat. De manier waarop ik nu leef voelt alleen niet langer als boksen. Wel als dansen in lijn met mijn kernwaarden. En wat als ik dan een keertje struikel? Dan is dat helemaal niet erg. Ik sta weer op en dans vrolijk verder!

Arlette, Corporate Recruiter en Primus inter pares W&S ORMIT

“Zelfs na één gesprek heb ik al inzichten gekregen waar ik verder mee kan in mijn ontwikkeling in het werk.”
Ik vond het prettig om in alle rust te praten met iemand die onbevooroordeeld en onverdeeld aandacht geeft. Al pratende kwamen de inzichten. Bijvoorbeeld in de cirkels die ik maak in m’n gedachten, emoties en ontwikkeling. Door een stuk acceptatie hiervan kwam er lucht en helderheid!

Elise

“Ik heb geleerd dat ik er van mezelf mag zijn en ervaar nu een enorme innerlijke rust en kracht.”
Al vanaf het moment dat ik haar ontmoette in 2010 als mijn loopbaancoach bij ORMIT voelde ik een klik met Saskia: ze is zo’n leuk en fijn iemand! Sindsdien kom ik telkens bij haar terug als ik met een vraagstuk zit in mijn leven, op welk vlak dan ook. Het bijzondere is dat het tijdens het gesprek nooit alleen om dat vraagstuk gaat, ze weet feilloos aan te voelen wat er onder ligt of dat ik stiekem eigenlijk met een heel ander vraagstuk speel dan ik in eerste instantie dacht. 
Door de jaren heen, is ze iemand in mijn leven geworden, waarvan ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Ik voel me ontzettend veilig om volledig mezelf te kunnen zijn, me kwetsbaar op te stellen en het gewoon even niet te weten of te begrijpen. Afhankelijk van wat ik op dat moment nodig heb, biedt ze een oprecht luisterend oor, is ze een sparringspartner of mentor.
Ondertussen heb ik met haar geleerd dat ik mezelf mag zijn, dat ik en alles wat daarbij komt, er mogen zijn. Ik ervaar hiermee een enorme innerlijke rust en kracht. Het blijft uiteraard een continue proces en verdieping, die ik hopelijk in de toekomst met Saskia mag blijven ontdekken.

M. Pham, Organisatie Coach bij de Bijenkorf

“Leren kijken door een positievere bril.”
Saskia heeft mij gedurende twee jaar bij ORMIT geholpen om nog meer te genieten van het leven door mij te leren te relativeren en daarmee bepaalde zaken los(ser) te kunnen laten, minder oordelend te zijn naar mijzelf en anderen en om (soms) ook minder kritisch te zijn op mijzelf.
Haar kundigheid in combinatie met haar enorme betrokkenheid, inlevingsvermogen, oprechte interesse, warme persoonlijkheid en haar gave om een veilige omgeving te creëren, hebben ervoor gezorgd dat ik mij heb opengesteld naar haar en haar adviezen heb geaccepteerd. Daar pluk ik sindsdien dagelijks de vruchten van.
Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen en ik ben haar erg dankbaar voor wat zij mij heeft gebracht.
 
Pieter Nyst, Financial Restructurer – International Clients bij ABN AMRO

“Saskia heeft me enorm geïnspireerd en gestimuleerd in het bewandelen van mijn eigen pad.”
Ruim twee jaar begeleidde Saskia mij als talent- en loopbaancoach tijdens mijn ORMIT traineeship. Saskia’s coachings voelde voor mij als een ontdekkingstocht: wie ben ik, wat vind ik belangrijk, wat wil ik ontwikkelen, waar liggen mijn passies en hoe creëer ik hier meer ruimte voor in mijn leven. Het tegenkomen en aangaan van uitdagingen, zowel op professioneel als persoonlijk niveau, was hier op natuurlijke wijze onderdeel van. Het voelde veilig en vertrouwd om hier samen met haar aan te werken. Onze gesprekken waren altijd positief, stimulerend en met aandacht voor dat wat bij mij leefde. Ik vond het fijn dat ik de coachings direct kon toepassen in mijn dagelijks leven. Tegelijkertijd werkten we aan de diepere lagen die vaak schuil gaan onder alles wat ons bezig houdt. Saskia heeft me enorm geïnspireerd en gestimuleerd in het bewandelen van mijn eigen pad.

Linda van der Meulen, Fondsencoördinator bij IMC Weekendschool

“Dankzij Saskia heb ik een nieuw stuk van mezelf leren kennen, waar ik de rest van mijn leven van kan genieten.”
In de twee jaar dat Saskia mij gecoacht heeft, heb ik geleerd hoe waardevol het kan zijn om ruimte te geven aan je gevoel en te leven in het nu. Niet alleen heeft Saskia ontzettend veel ervaring, waardoor ze altijd de juiste vragen en oefeningen klaar heeft staan, ze is vooral heel oprecht in haar coaching. Ze luistert omdat ze geïnteresseerd is, ze is altijd zichzelf en ze is (en blijft) enorm betrokken. Ze weet precies waar mijn grenzen liggen, en daagt me op een prettige manier uit om die op te blijven zoeken. Wie ben ik nou echt? Wat kan ik? Wat wil ik? Dankzij Saskia heb ik een nieuw stuk van mezelf leren kennen, waar ik de rest van mijn leven van kan genieten.

Jasper Kroese, Ondernemer

“Saskia straalt veel rust en positiviteit uit waardoor ik me direct op mijn gemak voelde bij haar als loopbaancoach.”
Saskia was mijn loopbaancoach bij ORMIT. Ze luistert heel goed en kijkt echt naar de persoon die tegenover haar zit. Ze houdt goed bij wat er elke keer besproken wordt en is  voorbereid, waardoor de gesprekken steeds verdiepen. Met sterke vragen, verschillende oefeningen en modellen zet ze je aan het denken en biedt ze handvatten. Daardoor heb ik veel inzichten gekregen en een goed beeld waar ik naartoe wil en wat mijn kwaliteiten zijn. Super bedankt Saskia!
Eline Reurik, Consultant Organisatie Transformatie bij IG&H

“Loopbaancoaching met Saskia heeft mij verder gebracht dan alleen wat ik werk inhoudelijk wil doen.”
Wie ben ik, waar ben ik goed in – en niet geheel onbelangrijk – wat moet ik vooral aan anderen overlaten, zijn inzichten waar ik nu actiever mijn omgeving op aanstuur. Voor mij resulteert dit in een groter persoonlijk én werkgeluk. Ik laat mij niet leiden door omstandigheden of anderen, maar zit actief achter het stuur naar waar mijn leven naar toe gaat, en dat is zeer prettig. Innerlijke rust en acceptatie van wat er is heeft mij veel gebracht.

Sil Goedegebure, Product Owner bij ABN AMRO

“Altijd liep ik met een opgelucht gevoel naar buiten!”
Samen met Saskia heb ik mijn traineeship bij ORMIT mogen doorlopen. Coachgesprekken met Saskia voelde altijd meer alsof ik bij haar op de koffie was. Vanaf moment één voelde het erg vertrouwd: Ik kon bij haar alles kwijt! Als urgente zaken zich aandiende, kon ik meteen bij haar terecht. Ze voelde altijd goed aan wat ik op dat moment nodig had: was het een luisterend oor, waren het bemoedigende woorden, waren het kritische vragen of strenge woorden. Natuurlijk moet een uiteindelijke keuze altijd door jezelf gemaakt worden maar zonder Saskia was dit toch een stuk lastiger geweest. Altijd liep ik met een opgelucht gevoel naar buiten!
Gedurende twee jaar ben ik (zelf)bewuster geworden, heb ik meer rust en balans gevonden in zowel werk als privé en heb ik mezelf zichtbaar stappen zien maken. Ik heb genoten van de coaching sessies en kijk dan ook uit naar nog meer mooie gesprekken om nog verder te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Saskia, tot dusver onwijs bedankt en cheers op nog heel veel mooie momenten!

Simone Kastrop, Accountmanager bij ORMIT

“Gewoon even een minuutje beseffen dat de bomen groen zijn en de vogels fluiten, en dan weer met volle focus door naar het volgende.”
Ik werk in een veeleisende, uitdagende en snel bewegende omgeving. Saskia heeft me geleerd dat mijn focus in mijn werk nog scherper kan zijn en ik me op lange termijn nog beter kan manifesteren, als ik zo af en toe in staat ben om ‘stil te staan’. Door handvatten die voor mij makkelijk toepasbaar zijn in een drukke werkdag, ben ik nu veel beter in staat ‘af- en op te schakelen’ op de juiste momenten. Ik voel me in control!

Dide, voormalig Management Trainee bij ORMIT

“De opbouw van de gesprekken zorgt voor structuur en helderheid.” 
Afgelopen donderdag heb ik (helaas al weer) de laatste in een reeks van vijf loopbaancoachgesprekken gehad met Saskia. Ik heb gekozen voor deze vorm van coaching vanwege de concrete vraag en de praktische structuur die in de gesprekken zit. In circa 2uur per sessie hebben we mijn persoonlijke waarden, loopbaanwaarden en mijn kwaliteiten besproken. In het laatste gesprek hebben we de inzichten uit de eerdere gesprekken samengebracht. Aan de hand van verschillende oefeningen heb ik inzicht gekregen in mijn gedrag en gevoel. Saskia stelt goede vragen en daagt me uit mijn gedachten goed onder woorden te brengen. Een oefening die ik erg waardevol vond was de ‘in-je-kwaliteit-staan-oefening’. Hierbij voel je actief welke sensatie en emoties je ervaart tijdens het inzetten van een bepaalde kwaliteit. Ik had niet verwacht dat ik zoveel inzicht en richting zou krijgen door de gesprekken.

Lieske Yntema, Management Trainee bij ORMIT


Klik hier voor testimonials van de retraites

Terug naar Home