Loopbaan & Talent coaching

Loopbaancoaching

In deze coaching onderzoeken we de loopbaanthema’s Wie ben ik (authentiek gedrag, keuzes, patronen en waarden), Wat wil ik (dromen, drijfveren, energie en loopbaanwaarden) en Wat kan ik (kwaliteiten en talenten). Vervolgens integreren we deze vragen in je huidige werk of in een nieuwe stap. Het doel van deze coaching is je eigen bezieling, waarden en talenten te gaan leven. Zodat jij weer swingend je eigen weg gaat!

Talent coaching

Talentcoaching heeft als doel om jou te ondersteunen op je werk, zodat jouw talent echt tot zijn recht kan komen. Bijvoorbeeld om je draai te vinden in een uitdagende baan of omgeving. Daarbij ben ik een onafhankelijke vertrouwenspersoon, een spiegel, een sparringpartner. Thema’s zijn bijvoorbeeld zelfvertrouwen & kwaliteiten, communicatie & stakeholdermanagement, overzicht & prioriteiten, work-life balans & vitaliteit, persoonlijke leiderschap & innerlijke rust. Ik moedig aan, geef een verhelderende observatie of stel een scherpe vraag. Je gaat doorzien wat jou tegenhoudt en wat jou laat vliegen.

Life coaching is een standaard onderdeel van mijn coachings

Ik zie iedere vorm van coaching eigenlijk als een stuk life coaching. Want waar je ook gaat, je neemt altijd jezelf mee. Een werkgerelateerde vraag heeft vaak een link met dieper liggende overtuigingen of aannames. Als je het (onbewuste) patroon doorkrijgt zie je vaak op meerdere vlakken van je leven een positief effect. Ik plaats je coachvraag graag in het grotere geheel. Dat geeft perspectief en inzicht, en zo zit jij weer bewust en doelgericht achter het stuur!

Coach pakket

Ik werk graag in ‘pakketten’ van 3 of 6 maanden. Dan begeleid ik je gedurende die periode en doen we wat nodig is, helemaal afgestemd op jou. Daarin zitten coachings op vaste momenten, maar kun je tussendoor ook altijd telefonisch contact opnemen bij urgente en relevante vragen. Telkens stemmen we af en werken we in het nu. In zo’n pakket kan ook een reflectie-dag zitten (bijvoorbeeld Je persoonlijke Pitstop in 1 dag) een heerlijke combinatie!

Als je interesse hebt bel om mail me dan even over de mogelijkheden.

🙂

De coaching sessies bij Saskia hebben mij enorm geholpen in het structureren van mijn gedachten over mijn loopbaan Lees de gehele ervaring “:-)”

Ervaring van Lieske Yntema – Management Trainee bij ORMIT

De opbouw van de gesprekken zorgt voor structuur en helderheid Lees de gehele ervaring “Ervaring van Lieske Yntema – Management Trainee bij ORMIT”

Ervaring van Jasper Kroese – Ondernemer

Dankzij Saskia heb ik een nieuw stuk van mezelf leren kennen, waar ik de rest van mijn leven van kan genieten. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Jasper Kroese – Ondernemer”

Ervaring van Pieter Nyst – Financial Restructurer, International Clients bij ABN AMRO

Leren kijken door een positievere bril. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Pieter Nyst – Financial Restructurer, International Clients bij ABN AMRO”

Ervaring van Eline Reurik – Consultant Organisatie Transformatie bij IG&H

Saskia straalt veel rust en positiviteit uit waardoor ik me direct op mijn gemak voelde bij haar als loopbaancoach. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Eline Reurik – Consultant Organisatie Transformatie bij IG&H”

Ervaring van Simone Kastrop – Accountmanager bij ORMIT

Altijd liep ik met een opgelucht gevoel naar buiten! Lees de gehele ervaring “Ervaring van Simone Kastrop – Accountmanager bij ORMIT”

Ervaring van Lidia

Met hulp van Saskia’s begeleiding heb ik mijn vuurtje steeds meer teruggevonden! Lees de gehele ervaring “Ervaring van Lidia”

Ervaring Elise

Zelfs na één gesprek heb ik al inzichten gekregen waar ik verder mee kan in mijn ontwikkeling in het werk Lees de gehele ervaring “Ervaring Elise”

Ervaring van Sil Goedegebure – Product Owner bij ABN AMRO

Loopbaancoaching met Saskia heeft mij verder gebracht dan alleen wat ik werk inhoudelijk wil doen. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Sil Goedegebure – Product Owner bij ABN AMRO”

Ervaring van Linda van der Meulen – Fondsencoördinator bij IMC Weekendschool

Saskia heeft me enorm geïnspireerd en gestimuleerd in het bewandelen van mijn eigen pad. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Linda van der Meulen – Fondsencoördinator bij IMC Weekendschool”

Ervaring van Judith

Saskia heeft me enorm geholpen structuur aan te brengen in mijn gedachten en me het vertrouwen in mijn eigen keuzes teruggegeven. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Judith”

Ervaring van Wouter – Data Scientist bij Annual Insight

Helderheid en concrete tools die ik in de rest van mijn loopbaan kan gebruiken Lees de gehele ervaring “Ervaring van Wouter – Data Scientist bij Annual Insight”

Ervaring van sectormanager MVO Nederland

Voor het eerst een baan waar ik echt trots op ben! Lees de gehele ervaring “Ervaring van sectormanager MVO Nederland”

Ervaring van Nienke – consultant SeederDeBoer

Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en innerlijk kompas Lees de gehele ervaring “Ervaring van Nienke – consultant SeederDeBoer”

Ervaring van Emelie

De coaching heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar rust, ontspanning en het leren vertrouwen op mijn gevoel Lees de gehele ervaring “Ervaring van Emelie”

Ervaring van M. Pham – Organisatie Coach bij de Bijenkorf

Ik heb geleerd dat ik er van mezelf mag zijn en ervaar nu een enorme innerlijke rust en kracht. Lees de gehele ervaring “Ervaring van M. Pham – Organisatie Coach bij de Bijenkorf”

Ervaring van Kim

Ik ben ontzettend dankbaar voor het loopbaan traject en moet mijzelf soms nog steeds knijpen… Leef ik die Droom echt? Lees de gehele ervaring “Ervaring van Kim”

Ervaring van Dide – voormalig Management Trainee bij ORMIT

Gewoon even een minuutje beseffen dat de bomen groen zijn en de vogels fluiten, en dan weer met volle focus door naar het volgende. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Dide – voormalig Management Trainee bij ORMIT”

🙂

Een unieke reis waarin je bijzondere ontdekkingen over jezelf en de wereld om je heen doet. Lees de gehele ervaring “:-)”

Ervaring van Senior bedrijfsadviseur bij Deloitte

Inspirerend, authentiek, aanmoedigend en met warme interesse Lees de gehele ervaring “Ervaring van Senior bedrijfsadviseur bij Deloitte”

Ervaring Arlette – Corporate Recruiter en Primus inter pares W&S ORMIT

Saskia heeft op een hele fijne manier mijn ogen geopend Lees de gehele ervaring “Ervaring Arlette – Corporate Recruiter en Primus inter pares W&S ORMIT”

Lees hier alle ervaringen/testimonials.

Voor wie?

Ik heb veel ervaring met gedreven twintigers, dertigers en veertigers. (Young) Professionals, managers en ondernemers. Jong van geest, groot verantwoordelijkheid gevoel, ontwikkelgericht en graag van betekenis willen zijn. Het belangrijkste voor je coachtraject is dat je echt van binnenuit gemotiveerd bent!

Je kan altijd vrijblijvend een kennismakings/match gesprek aanvragen. Ik spreek je graag!

Terug naar Home