Coaching

Loopbaancoaching

In deze coaching onderzoeken we de loopbaanthema’s Wie ben ik (authentiek gedrag, keuzes, patronen en waarden), Wat wil ik (dromen, drijfveren, energie en loopbaanwaarden) en Wat kan ik (kwaliteiten en talenten). Vervolgens integreren we deze vragen in je huidige werk of in een nieuwe stap. Het doel van deze coaching is je eigen bezieling, waarden en talenten te gaan leven. Zodat jij weer swingend je eigen weg gaat!

Talent coaching

Talentcoaching heeft als doel om jou te ondersteunen op je werk, zodat jouw talent echt tot zijn recht kan komen. Bijvoorbeeld om je draai te vinden in een nieuwe baan of omgeving. Daarbij ben ik een onafhankelijke vertrouwenspersoon, een spiegel, een sparringpartner. Thema’s zijn bijvoorbeeld zelfvertrouwen & kwaliteiten, communicatie & stakeholdermanagement, overzicht & prioriteiten, work-life balans & vitaliteit. Ik moedig aan, geef een verhelderende observatie of stel een scherpe vraag. Je gaat doorzien wat jou tegenhoudt en wat jou laat vliegen.

Life coaching

In life coaching kan alles wat je tegenkomt in je leven op tafel komen. Van omgaan met emoties, relaties en tegenslag, tot niet kunnen genieten, stress en nieuwe levensfases. Ik zie iedere vorm van coaching eigenlijk als een stuk life coaching. Want waar je ook gaat, je neemt altijd jezelf mee. Een loopbaanvraag bijvoorbeeld heeft vaak een link met dieper liggende overtuigingen of aannames. Als je het (onbewuste) patroon doorkrijgt zie je vaak op meerdere vlakken van je leven een positief effect. Ik plaats je coachvraag graag in het grotere geheel. Dat geeft perspectief en inzicht, en zo zit jij weer bewust en doelgericht achter het stuur.

Voor wie?

Ik heb veel ervaring met gedreven twintigers en dertigers. Dus jonge mensen in de eerste fases van hun werkende leven zou je als mijn specialiteit kunnen zien. De vraagstukken en thema’s waar zij tegenaan lopen zijn echter universeel (zoals bijvoorbeeld balans privé-werk, je uitspreken of keuzes maken) en komen in alle leeftijdscategorieën voor. Ook in die andere leeftijdsfases heb ik ervaring. Jong en oud is welkom.

Het belangrijkste is dat je van binnenuit gemotiveerd bent om jezelf te ontdekken én te ontwikkelen.

Ervaring van M. Pham – Organisatie Coach bij de Bijenkorf

Ik heb geleerd dat ik er van mezelf mag zijn en ervaar nu een enorme innerlijke rust en kracht. Lees de gehele ervaring “Ervaring van M. Pham – Organisatie Coach bij de Bijenkorf”

🙂

Een unieke reis waarin je bijzondere ontdekkingen over jezelf en de wereld om je heen doet. Lees de gehele ervaring “:-)”

Ervaring van Linda van der Meulen – Fondsencoördinator bij IMC Weekendschool

Saskia heeft me enorm geïnspireerd en gestimuleerd in het bewandelen van mijn eigen pad. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Linda van der Meulen – Fondsencoördinator bij IMC Weekendschool”

Ervaring van Eline Reurik – Consultant Organisatie Transformatie bij IG&H

Saskia straalt veel rust en positiviteit uit waardoor ik me direct op mijn gemak voelde bij haar als loopbaancoach. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Eline Reurik – Consultant Organisatie Transformatie bij IG&H”

🙂

De coaching sessies bij Saskia hebben mij enorm geholpen in het structureren van mijn gedachten over mijn loopbaan Lees de gehele ervaring “:-)”

Ervaring van Senior bedrijfsadviseur bij Deloitte

Inspirerend, authentiek, aanmoedigend en met warme interesse Lees de gehele ervaring “Ervaring van Senior bedrijfsadviseur bij Deloitte”

Ervaring van Dide – voormalig Management Trainee bij ORMIT

Gewoon even een minuutje beseffen dat de bomen groen zijn en de vogels fluiten, en dan weer met volle focus door naar het volgende. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Dide – voormalig Management Trainee bij ORMIT”

Ervaring van Simone Kastrop – Accountmanager bij ORMIT

Altijd liep ik met een opgelucht gevoel naar buiten! Lees de gehele ervaring “Ervaring van Simone Kastrop – Accountmanager bij ORMIT”

Ervaring van Emelie

De coaching heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar rust, ontspanning en het leren vertrouwen op mijn gevoel Lees de gehele ervaring “Ervaring van Emelie”

Ervaring Elise

Zelfs na één gesprek heb ik al inzichten gekregen waar ik verder mee kan in mijn ontwikkeling in het werk Lees de gehele ervaring “Ervaring Elise”

Ervaring van Jasper Kroese – Ondernemer

Dankzij Saskia heb ik een nieuw stuk van mezelf leren kennen, waar ik de rest van mijn leven van kan genieten. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Jasper Kroese – Ondernemer”

Ervaring van Wouter – Data Scientist bij Annual Insight

Helderheid en concrete tools die ik in de rest van mijn loopbaan kan gebruiken Lees de gehele ervaring “Ervaring van Wouter – Data Scientist bij Annual Insight”

Ervaring van Lieske Yntema – Management Trainee bij ORMIT

De opbouw van de gesprekken zorgt voor structuur en helderheid Lees de gehele ervaring “Ervaring van Lieske Yntema – Management Trainee bij ORMIT”

Ervaring van Nienke – consultant SeederDeBoer

Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie en innerlijk kompas Lees de gehele ervaring “Ervaring van Nienke – consultant SeederDeBoer”

Ervaring van Sil Goedegebure – Product Owner bij ABN AMRO

Loopbaancoaching met Saskia heeft mij verder gebracht dan alleen wat ik werk inhoudelijk wil doen. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Sil Goedegebure – Product Owner bij ABN AMRO”

Ervaring van Pieter Nyst – Financial Restructurer, International Clients bij ABN AMRO

Leren kijken door een positievere bril. Lees de gehele ervaring “Ervaring van Pieter Nyst – Financial Restructurer, International Clients bij ABN AMRO”

Ervaring Arlette – Corporate Recruiter en Primus inter pares W&S ORMIT

Saskia heeft op een hele fijne manier mijn ogen geopend Lees de gehele ervaring “Ervaring Arlette – Corporate Recruiter en Primus inter pares W&S ORMIT”

Lees hier voor alle ervaringen/testimonials over mijn coachings.

Coachen in Coronatijd

Door het verplichte thuiswerken heb ik ondertussen met alle vormen van coachen goede ervaringen opgedaan: Telefonisch, Video bellen, Wandelend (al dan niet op afstand) en Fysiek in mijn ruimte aan het mooie Zusterplein in Zeist (1,5 meter proof). Ik dacht dat ik zou moeten wennen, maar de ervaringen met coachen op afstand waren boven verwachting positief, voor beide partijen! In tijd, afstand en vorm geeft het juist optimale flexibiliteit. We stemmen samen af welke vorm op welk moment het beste bij jou past.

Coach Strippenkaart

Om optimaal gebruikt te maken van deze flexibiliteit kan je daarnaast kiezen voor een Coach Strippenkaart. Je koopt het aantal strippen (uren) dat je in totaal wil afnemen. En kan die strippen dan in zelfgekozen delen ‘opmaken’, op momenten dat je het nodig hebt. Ook een half uurtje wandelend bellen tijdens lunchtijd is dan mogelijk.

Een voordeel van de Strippenkaart is dat je het jezelf gemakkelijker maakt om even uit te stappen/hulp te vragen. In de waan van de dag met drukke agenda's is mijn ervaring dat reflectie momenten er zeer makkelijk bij inschieten. En daardoor raak je gemakkelijk je (echte) zelf kwijt. Mijn ervaring als coach/talent development manager is dat frequentie vaak belangrijker is dan duur.

Als je manager bent kan je een Strippenkaart ook makkelijk ‘weggeven’ aan je medewerkers. Bijvoorbeeld in 'moments of need' (al dan niet anoniem), of als ondersteuning van het ritme in reflectie- en ontwikkelmomenten.

Als je interesse hebt bel om mail me dan even over de mogelijkheden.

Terug naar Home