Retraites

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is een retraite wellicht iets voor jou!

Hieronder zie je de retraites die nu zijn ingepland. Staat jouw datum er niet bij maar heb je wel interesse? Laat het me weten! Ik hou daar graag rekening mee in de planning van vervolg retraites.


Agenda


Intermezzo!
Data: 28-30 mei en 17-19 september 2024
Locatie: De Oerboerderij in De Lutte

Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Tijd om even niets te hoeven. Zodat jij je eigen stem, je eigen lied weer kan horen. En met helder hoofd en open hart bewust je next step kan zetten op jouw persoonlijke ontwikkelreis! Wat is het nieuwe dat wil ontstaan? Waarvan gaat jouw hart zingen? Je vuur, je mogelijkheden, je potentieel. En wat houdt je tegen… Kom je het ontdekken op het Intermezzo?

Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag
Datum: 24 juni 2024 (nog één plek), data in het najaar volgen nog
Locatie: Kloosterhotel ZIN in Vught

In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

Note: Kasteel Slangenburg heeft helaas zijn deuren moeten sluiten, dus retraites daar zijn niet meer mogelijk. Mocht je een vergelijkbare toffe plek kennen dan hoor ik het graag :)

Ervaringen:
Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia.

“Saskia geeft de ruimte om je eigen retraite pad te lopen, maar is op de juiste momenten telkens aanwezig. Ze hield ons scherp op onze thema’s, was een luisterend oor, een coach onderweg.”

Klik hier voor meer ervaringen