Retraites

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is een retraite wellicht iets voor jou!

Hieronder zie je de retraites die nu zijn ingepland. Staat jouw datum er niet bij maar heb je wel interesse? Laat het me weten! Ik hou daar graag rekening mee in de planning van vervolg retraites.


Agenda

Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag
Datum: 24 november 2022 (andere data ook mogelijk in onderling overleg)
Locatie: Kloosterhotel ZIN in Vught

In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

NIEUW: Intermezzo!
Datum: 13 t/m 15 december 2022
Locatie: Hoeve Hurpesch, Zuid-Limburg
ism het Centrum van Geluk

Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Gewoon even tijd voor jóu. Om te rusten…te bezinnen…te wandelen…te niksen. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Een pauze, een intermezzo in de betoverende heuvels van Zuid-Limburg, op de prachtige gerenoveerde hoeve Hurpesch. Zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen.

Lente, Zomer en Herfst retraites op Kasteel Slangenburg
Data: nieuwe data voor 2023 volgen
Thema’s: Lichtkracht (Lente), Lichter Leven (Zomer) en Oogsten (Herfst). Meer informatie volgt!
Locatie: Kasteel Slangenburg in Doetinchem

Kom leven als een echte koning(in) op het prachtige oude Kasteel en landgoed Slangenburg. Een unieke plek waar je je in alle rust kan bezinnen op het besturen van jouw eigen koninkrijk.Ervaringen:
Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia.

“Saskia geeft de ruimte om je eigen retraite pad te lopen, maar is op de juiste momenten telkens aanwezig. Ze hield ons scherp op onze thema’s, was een luisterend oor, een coach onderweg.”

Klik hier voor meer ervaringen