Retraites

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is een retraite wellicht iets voor jou!

Hieronder zie je de retraites die nu zijn ingepland. Staat jouw datum er niet bij maar heb je wel interesse? Laat het me weten! Ik hou daar graag rekening mee in de planning van vervolg retraites.

Agenda

Midzomer retraite op Kasteel Slangenburg
Datum: 24-26 juni 2022
Thema: Lichter Leven
Locatie: Kasteel Slangenburg in Doetinchem

Ben jij toe aan vertragen? Even niks hoeven, tijd, ruimte en ontspanning voor jou? Waar kan dat beter dan op het prachtige kasteel en landgoed Slangenburg waar je je als een echte koning(in) in alle rust kan bezinnen op het besturen van jouw eigen koninkrijk.

Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag
Data: 6 juli 2022 (andere data zijn ook mogelijk)
Locatie: Kloosterhotel ZIN in Vught

In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

Herfst retraite op Kasteel Slangenburg
Data: 7-9 oktober en 11-13 november 2022
Thema: Oogsten
Locatie: Kasteel Slangenburg in Doetinchem

Kom leven als een echte koning(in) op het prachtige oude Kasteel en landgoed Slangenburg. Een unieke plek waar je je in alle rust kan bezinnen op wat je allemaal geoogst (bereikt) hebt en wat voor nieuws je wil zaaien.

Ervaringen:
Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia.

“Saskia geeft de ruimte om je eigen retraite pad te lopen, maar is op de juiste momenten telkens aanwezig. Ze hield ons scherp op onze thema’s, was een luisterend oor, een coach onderweg.”

Klik hier voor meer ervaringen