Retraites

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is een retraite wellicht iets voor jou!

Hieronder zie je de retraites die nu zijn ingepland in 2021. Staat jouw datum er niet bij maar heb je wel interesse? Laat het me weten! Ik hou daar graag rekening mee in de planning van vervolg retraites.

Agenda

Zomer Retraite TIME OUT
Datum: 27 t/m 29 augustus
Thema: TIME OUT
Locatie: Kasteel Slangenburg in Doetinchem

Ben jij toe aan een Time Out? Even de tijd stil zetten. De druk eraf halen. Echt tijd voor jou! Waar kan dat beter dan op het prachtige kasteel en landgoed Slangenburg waar je je als een echte koning(in) in alle rust kan bezinnen op het besturen van jouw eigen koninkrijk.

Herfst Retraite
Datum: 24 t/m 26 september
Thema: Oogsten
Locatie: Kasteel Slangenburg in Doetinchem

Kom leven als een echte koning(in) op het prachtige oude Kasteel en landgoed Slangenburg. Een unieke plek waar je je in alle rust kan bezinnen op jouw ‘oogst’ en een leven in vreugde en overvloed.

Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag
Data: 11 oktober 2021
Locatie: Kloosterhotel ZIN in Vught

In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te raken door de waan van de dag. Je Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt om even te stoppen met racen. Om op adem te komen en weer bewust aandacht te geven aan wat voor jou belangrijk is.

NIEUW! Retraite op Ameland
Datum: 7 t/m 11 november 2021
Thema: De Kunst van het Niks Doen (en meer bereiken)
Locatie: Sier aan Zee in Hollum

In de november-kunstmaand op Ameland gaan de pure natuur en kunst hand in hand. Een mooie combinatie om volledig tot rust te komen én je te laten inspireren om het meesterschap over je eigen leven te pakken. Met de figuurlijke penseel in jouw hand breng jij de contouren en kleuren op jouw Meesterwerk/Levenswerk aan.

Ervaringen:
Een mooie balans tussen écht ruimte voor mezelf, ongedwongen groepsdynamiek en de unieke inspirerende begeleiding van Saskia.

“Saskia geeft de ruimte om je eigen retraite pad te lopen, maar is op de juiste momenten telkens aanwezig. Ze hield ons scherp op onze thema’s, was een luisterend oor, een coach onderweg.”

Klik hier voor meer ervaringen