Intermezzo!

Driedaagse retraite in Zuid-Limburg (i.s.m. het Centrum van Geluk)
13 t/m 15 december 2022

Een intermezzo voor jou!
Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Gewoon even tijd voor jóu. Om te rusten…te bezinnen…te wandelen…te niksen. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Een pauze, een tussenspel, een… intermezzo! Tijd om niets te hoeven zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen.

Leven vs geleefd worden
Want in die rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de ratrace niet bij komen. De diepere antwoorden op onze vragen. De ontdekkingen en inzichten die we nodig hebben in ons leven. Want tja… die komen meestal niet als we met ons hoofd in de mailbox zitten.

Lol en levenslust
Tijd en afstand geven ook weer ruimte voor frank en vrij plezier! Voor genieten. Van al het mooist dat het leven te bieden heeft. Leven zoals het leven bedoeld is. Waar loop jij warm voor? Waarvan gaat jouw hart zingen? Kom je het ontdekken en ervaren op ons Intermezzo?

Wat doen we?
Op het Intermezzo is er een balans tussen écht ruimte voor jezelf, ongedwongen groepsuitwisseling en begeleiding van ons. Wij delen inspiratie, geven bezinnende en prikkelende vragen of een opdracht waarmee je zelf aan de wandel gaat. Ook kan je denken aan meditatie/visualisatie, een stilte wandeling en het delen van ervaringen. De groepsgrootte is maximaal 12 personen, dus met vier begeleiders is er voor iedereen ruim voldoende tijd voor individuele coachgesprekken op je eigen thema’s.

Wie zijn wij?
Wij zijn 4 bevlogen ondernemers verbonden door het Centrum van Geluk, van waaruit we dit intermezzo organiseren. We begeleiden dit Intermezzo samen, want samen weet je meer en samen is leuk:). Wij hebben koffers aan ervaringen om jou te inspireren en te begeleiden. Wat en hoe laten we zo veel mogelijk in het moment ontstaan afhankelijk van de behoefte van jou en de groep. Klik op de namen onder de foto voor meer informatie over ons.

Wat een plek
Droom alvast maar weg, want we organiseren dit intermezzo tussen de betoverende heuvels van Zuid-Limburg. Daar ligt in het Geuldal Hoeve Hurpesch. Een prachtige oude gerenoveerde hoeve vol warmte en comfort. En een tuin met stilte-plek, sauna en vuurplaatsen. In de gezellige keuken worden we 3 keer per dag verwend met heerlijke biologische maaltijden. Kijk vooral zelf even op hun site voor de voorpret: www.hoevehurpesch.nl.

Kerstmagie
Voor de liefhebbers: extra leuk in deze periode is de speciale kerstmagie in Zuid-Limburg met o.a. kerstmarkten in de grotten en de kribkeswandeling; een soort pelgrimsroute langs mooie plekken en kerststalletjes, zie visitzuidlimburg.nl

Leve de vrijheid
Vrijheid en vrijwilligheid zijn de uitgangspunten van dit Intermezzo, dus niks is verplicht. Juist het niet-moeten draagt bij aan het ont-moeten. Zowel van jezelf als van anderen. Laat het ontstaan en laat je verassen!

Investering in jezelf
De kosten zijn 777,- euro. Dat is exclusief BTW en inclusief alle verblijfskosten in de hoeve (overnachting/eten&drinken/begeleiding) op basis van een tweepersoonskamer. De meerprijs voor een éénpersoonskamer is 111,- euro. Tip: met dit Intermezzo versterk je je Persoonlijk Leiderschap en Innerlijke Kracht. Het sluit aan bij (beleids)thema’s welzijn, vitaliteit, balans en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker het bespreken waard! Bel ons eventueel even voor overleg. We komen er graag uit.

Wordt dit jouw Intermezzo?
Ben jij toe aan tijd en ruimte voor jezelf en voel je de roep van dit Intermezzo in Zuid-Limburg? Boek dan jouw plek ! We ontvangen je graag op 13 december om 15.00 uur en zwaaien je donderdag 15 december 2022 om 15.00 uur weer uit. Je kan je inschrijven door te mailen of te bellen naar: 06 – 5151 9034 of saskia.braakman@lets-sway.nl. Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of even wilt overleggen. Zeer welkom, we kijken er naar uit je te ontvangen!

Ervaringen:
Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers over retraites van Let’s Sway!


Terug naar Retraite Overzicht