Intermezzo!

Driedaagse retraite, Oerboerderij De Lutte
6-8 februari, 28-30 mei en 17-19 september 2024

Een intermezzo voor jou!
Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Ruimte en afstand voor jóu. Om te rusten…te wandelen…te bezinnen…te ontdekken. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Tijd om even niets te hoeven zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen. En met een helder hoofd en open hart bewust de volgende stap kan zetten op jouw persoonlijke ontwikkel pad!

Leven vs geleefd worden
Want in de rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de ratrace niet bij komen. De diepere antwoorden op onze levensvragen over werk, relaties, zingeving, etc. Het nieuwe dat wil ontstaan. Wat broeit en borrelt er? Ontdekkingen en inzichten die je nodig hebt om je eigen weg te gaan. En die komen meestal niet als je met je hoofd in je mailbox of ander mans behoeften zit…

Lol en levenslust
Tijd en afstand geven ook weer ruimte aan frank en vrij plezier! Voor genieten. Van al het moois dat het leven te bieden heeft. Leven zoals het leven bedoeld is. Waar loop jij warm voor? Waarvan gaat jouw hart zingen? Je vuur, je mogelijkheden, je potentieel. Kom je het ontdekken en ervaren op ons Intermezzo?

Wat doen we?
Op het Intermezzo is er een balans tussen écht ruimte voor jezelf, ongedwongen groepsuitwisseling en begeleiding van ons. Wij delen inspiratie, geven bezinnende en prikkelende vragen of een opdracht waarmee je zelf aan de wandel gaat. Ook kan je denken aan meditatie/visualisatie/qigong, een stilte wandeling of een familie opstelling. De groepsgrootte is maximaal 12 personen, dus met drie begeleiders is er voor iedereen ook ruim voldoende tijd voor individuele (loopbaan) coachgesprekken op je eigen thema’s.

Wie zijn wij?
Wij zijn Esther Linda en Saskia. Alle drie bevlogen coaches/trainers en ondernemers. We kennen elkaar o.a. van onze opleiding bij het Centrum van Geluk en via ORMIT. We hebben veel ervaring op het gebied van professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ieder met eigen specialisaties, zoals loopbaan, talent en leiderschapsontwikkeling, mediatie en qigong, (familie) opstellingen, deep democracy, Akashakronieken en -readings. Wat we inzetten laten we in het moment zelf ontstaan zodat we helemaal zijn afgestemd op de energie en behoefte van jou en groep! Klik op de namen onder de foto voor meer informatie over ons.

Leve de vrijheid
Vrijheid en vrijwilligheid zijn de uitgangspunten van dit Intermezzo, dus niks is verplicht. Juist het niet-moeten draagt bij aan het ont-moeten. Zowel van jezelf als van anderen. Laat het ontstaan en laat je verassen!

Midden in de natuur
De locatie is altijd een plek midden in de natuur, vanwaar je direct het bos in kan stappen. In februari, mei en september gaan we naar De Oerboerderij in De Lutte. Een geweldige plek waar je helemaal tot je (oer)zelf kan komen. Check alvast hun site voor de voorpret.

Investering in jezelf
De kosten zijn 777,- euro. Dat is exclusief BTW en inclusief alle verblijfskosten (overnachting eenpersoonskamer/eten&drinken/begeleiding). Indien gewenst kan je het Intermezzo uitbreiden met individuele coachgesprekken. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Tip: met dit Intermezzo versterk je je Persoonlijk Leiderschap en Innerlijke Kracht. Het sluit ook aan bij (beleids)thema’s vitaliteit, balans en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker het bespreken waard! Bel ons eventueel even voor overleg. We komen er graag uit.

Wordt dit jouw Intermezzo?
Ben jij toe ruimte en afstand? Gun jij jezelf een Intermezzo? Boek dan jouw plek! De data in 2024 zijn: 6-8 februari, 28-30 mei en 17-19 september. We ontvangen je op de startdag graag om 14.30 uur en zwaaien je op de laatste dag om 15.00 uur weer uit. Je kan je inschrijven door te mailen of te bellen naar: 06 – 51519034 of saskia.braakman@lets-sway.nl. Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of even wilt overleggen. Zeer welkom, we kijken er naar uit je te ontvangen!

Ervaringen:
Tijd en ruimte maken voor reflectie, stilte, coaching en schoonheid; hoe fijn, is dat! Het heeft me veel gebracht: rust, verwondering, warmte, connectie, nieuwe inzichten en ik weet niet wat. Er is wat omgewoeld, het voelt gewoon goed. Heel fijn dit te mogen ervaren. Dankbaar dat dit op mijn pad kwam!

Wat jullie met z’n drietjes doen is geweldig met allemaal jullie eigen specifieke inbreng…. Met een open en nieuwsgierige mind en knapzak vol mooie zaken ga ik verder op pad!

Lees hier meer ervaringen over retraites van Let’s Sway!


Terug naar Retraite Overzicht