Intermezzo!

Driedaagse retraite, Oerboerderij De Lutte
28-30 mei en 17-19 september 2024

Een intermezzo voor jou!
Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Ruimte en afstand voor jóu. Om te tot rust te komen…te bezinnen…te ontdekken…geïnspireerd te worden. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Tijd om even niets te hoeven zodat jij je eígen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen. En met een helder hoofd en open hart bewust de volgende stap kan zetten op jouw persoonlijke ontwikkel pad!

Leven vs geleefd worden
Want in de rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de ratrace niet bij komen. De diepere antwoorden op onze levensvragen over werk, relaties, zingeving, etc. Het nieuwe dat wil ontstaan. Wat broeit en borrelt er? Ontdekkingen en inzichten die je nodig hebt om je eigen weg te gaan. En die komen meestal niet als je met je hoofd in je mailbox of andermans behoeften zit.

Lol en levenslust
Tijd en afstand geven ook weer ruimte aan plezier! Aan lichter leven en genieten. Van al het moois dat het leven te bieden heeft. Leven zoals het leven bedoeld is. Waar loop jij warm voor? Waarvan gaat jouw hart zingen? Je vuur, je mogelijkheden, je potentieel. Kom je het ontdekken en ervaren op ons Intermezzo?

Wie zijn we?
Wij zijn Esther Linda en Saskia. Alle drie bevlogen coaches/trainers en ondernemers. We kennen elkaar o.a. via ORMIT. We hebben veel ervaring op het gebied van professionele-, persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling, met specialisaties in: life & loopbaan coaching, persoonlijk leiderschap, familie- en organisatie opstellingen, deep democracy, akashakronieken, meditatie, ademwerk, qigong, en nog veel meer.

Klik op de namen onder de foto hieronder voor meer informatie over ons.

Wat doen we?
Overall is er een balans tussen écht ruimte voor jezelf, ongedwongen groepsuitwisseling en begeleiding van ons. Wat we inzetten laten we in het moment zelf ontstaan zodat we helemaal zijn afgestemd op de energie en behoefte van jou en de groep!

Zo kan het zijn dat jij behoefte hebt om even alleen te wandelen (met of zonder individuele opdracht), en daarna aan een individueel gesprek met een van ons. En een ander liever aan een qiong sessie meedoet om haar/zijn geest te verstillen.

Juist het ‘stilstaan en voelen in het moment wat je nodig hebt’ is onderdeel van de Intermezzo ervaring. We zijn met voldoende begeleiders (en we kunnen ons ook opsplitsen), dus er is altijd voldoende ruimte voor jouw persoonlijke begeleiding op eigen thema’s. Die kunnen echt overal over gaan. Of het nu werk is of relatie, of een levensfase of een patroon.

Het kan ook zijn dat er een groepsthema boven komt waar we iets gezamenlijks mee gaan doen. Bijvoorbeeld in een opstelling, een stilte wandeling, delen van ervaringen en inspiratie op bepaalde thema’s. Het ontstaat eigenlijk vanzelf.

We zijn allemaal mens
Onze ervaring is dat de groepsuitwisseling erg op prijs wordt gesteld. En ook veel van wordt geleerd. Want uiteindelijk zijn we allemaal ‘de andere ik’. We zijn allemaal mens. En in het mens-zijn en de dingen die je daarin op je pad tegenkomt ontmoeten we elkaar, en kan je elkaar helpen en inspireren.

Vaak gebeurt dit spontaan in de ontspan/geniet momenten tussendoor tijdens het eten of rond het kampvuur of de houtkachel. Dit soms zomaar afgewisseld met muziek, zang of dans 🙂

Vrijheid en vrijwilligheid zijn de uitgangspunten van dit Intermezzo, dus niks is verplicht. Juist het niet-moeten draagt bij aan het ont-moeten. Zowel van jezelf als van anderen. Laat het ontstaan en laat je verassen!

Voor wie?
Het Intermezzo is helemaal voor jou als:
– Je verlangt naar tijd en ruimte voor jezelf,
– Je ruimte wilt geven aan je innerlijke wijsheid,
– Je ruimte wilt geven aan betekenisvolle vragen en gesprekken,
– Je het fijn vindt dit avontuur in een kleine groep (max 12) te beleven,
– Je zin hebt in genieten en geïnspireerd worden,
– Je zin hebt in meer magie in je leven!

Waar? Midden in de natuur!
De locatie is altijd een plek midden in de natuur, vanwaar je direct het bos in kan stappen. In mei en september gaan we naar De Oerboerderij in De Lutte. Een geweldige (kracht)plek tussen de oude beukenbossen, waar je helemaal tot je (oer)zelf kan komen. Check alvast hun site voor de voorpret.

Investering in jezelf
De kosten zijn € 555 incl BTW. Dit is inclusief alle verblijfskosten: 2 overnachtingen op eenpersoonskamer, 48 uur eten&drinken en begeleiding. Indien gewenst kan je het Intermezzo uitbreiden met individuele coachgesprekken. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Tip: met dit Intermezzo versterk je je Persoonlijk Leiderschap en Innerlijke Kracht. Het sluit ook aan bij (beleids)thema’s vitaliteit, balans en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker het bespreken waard! Bel ons eventueel even voor overleg. We komen er graag uit. Nb: mócht je werkgever het vergoeden dan is het bedrag excl BTW.

Wordt dit jouw Intermezzo?
Gun jij jezelf een Intermezzo? Boek dan jouw plek! De data in 2024 zijn: 28-30 mei en 17-19 september. We ontvangen je op de startdag graag om 14.30 uur en zwaaien je op de laatste dag om 15.00 uur weer uit. Je kan je inschrijven door te mailen of te bellen naar: 06 – 51519034 of saskia.braakman@lets-sway.nl. Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of even wilt overleggen. Zeer welkom, we kijken er naar uit je te ontvangen!

Ervaringen:
Tijd en ruimte maken voor reflectie, stilte, coaching en schoonheid; hoe fijn, is dat! Het heeft me veel gebracht: rust, verwondering, warmte, connectie, nieuwe inzichten en ik weet niet wat. Er is wat omgewoeld, het voelt gewoon goed. Heel fijn dit te mogen ervaren. Dankbaar dat dit op mijn pad kwam!

Wat jullie met z’n drietjes doen is geweldig met allemaal jullie eigen specifieke inbreng…. Met een open en nieuwsgierige mind en knapzak vol mooie zaken ga ik verder op pad!

Lees hier meer ervaringen over retraites van Let’s Sway!


Terug naar Retraite Overzicht