Je persoonlijke Pitstop in 1 dag

Eendaagse bezinningsdag bij Kloosterhotel ZIN in Vught
24 juni 2024 (nog 1 plek), data in het najaar volgen nog


Even op adem komen en bewust aandacht geven aan wat voor jou belangrijk is

In ons drukke leven is het makkelijk om opgeslokt te worden door de waan van de dag, dingen die ‘moeten’ en urgent zijn. Voor je het weet rijgen de dagen zich aaneen en is er weer een week, een maand, een jaar voorbij. Een jaar waarin jij vooral bezig bent geweest met wat anderen nodig hadden. Maar waar sta jij zelf?

Deze Persoonlijke Pitstop in 1 dag helpt je om even te stoppen met rennen. Om stil te staan en te luisteren naar je eígen stem. Waar heb jij eigenlijk behoefte aan in je werk en leven? Doe je de dingen nog die belangrijk zijn voor jou? Waar jij energie van krijgt en zin in hebt.

Om je geest en focus weer helder te krijgen is de enige manier vaak om echt even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Even een stapje terug te doen, het liefst in een rustige en groene omgeving. En waar kan dit beter dan in het prachtige Kloosterhotel ZIN in Vught.

In deze eendaagse pitstop gaan we aan drie dingen aandacht besteden:

 • De geest tot rust brengen
  Verstillen. Ontspannen. Echt even achterover zitten en bewust aandacht en tijd voor jezelf. Terug naar die stille plek in jou waar je weer helder kan denken en voelen. Dit doen we o.a. via meditatie en door even lekker de natuur in te gaan.

  + Doordat je bewust gekozen hebt om een dag op afstand te gaan staan van de dagelijkse drukte en routine, creëer je sowieso ruimte en lucht in je systeem. Goed bezig! 🙂
 • Aandacht voor wat voor jou belangrijk is
  Vanuit deze rust en stilte ontstaat er weer ruimte om te luisteren naar je innerlijke stem. Wat heb je gemist en waar zou je graag meer tijd en aandacht aan willen geven in je werk en leven? Wat geeft je energie, waar laad je van op, waar droom je van? Kortom, wat is voor jou belangrijk om goed in je vel te zitten? We onderzoeken hierin de juiste balans, bijvoorbeeld tussen samen-alleen, actie-rust, werk-privé, binnen-buiten. Wat is jouw perfecte mix?
 • Tot slot gaan we dit koppelen aan jouw ideale dagritme
  Deze dag is ontzettend leuk en waardevol, maar het zou zonde zijn wanneer je daarna weer gewoon op dezelfde voet verder holt. Het is dan ook belangrijk om stil te staan bij hoe je jouw inzichten zo goed mogelijk kunt integreren in jouw dagelijks leven. Met kleine stapjes en op een eenvoudige manier die je makkelijk volhoudt.

Creëer bewust je eigen leven en werk, ga weer achter het stuur zitten en maak er een mooie reis van die je plezier brengt. Let’s Sway!

Voor wie:
Dit is een dag voor professionals, managers en ondernemers met volle werkagenda’s en een druk sociaal- en/of gezinsleven. Een dag voor mensen die positief ingesteld zijn, het graag goed willen doen en zich verantwoordelijk voelen. Een dag voor mensen die veel geven, maar weinig tijd (kunnen) vrijmaken voor persoonlijke reflectie, verdieping en bezinning.

Wat en waar:
Je gaat één dag bezinnen van 9.30uur tot ca 17.00uur in het prachtige kloosterhotel Zin in Vught, zie www.kloosterhotelzin.nl. Ik ben er zeer regelmatig geweest en de plek zelf ademt al rust en stilte uit. De combinatie van oud en modern, natuurlijke materialen, een prachtige tuin met labyrint, biologisch eten en gastvrij personeel maken het een perfecte plek voor een persoonlijke pitstop!

Wanneer:
24 juni 2024 (nog 1 plek). De data in het najaar volgen nog. Ik plan data meestal in overleg met deelnemers waarvan de Pitstop een onderdeel is van hun coachtraject.

Door wie:
De dag wordt begeleid door Saskia Braakman van Let’s Sway. Saskia heeft jarenlange ervaring met het coachen van gedreven professionals. Haar kracht is haar rust en niet-oordelende houding. Ook heeft ze een scherp oog voor talent en valkuilen en maakt ze dingen op een positieve en verbindende manier helder en praktisch.

Kosten:
De kosten zijn €249 (inclusief BTW voor particulieren). Als je vaker bent geweest betaal je 10% minder. Dit is inclusief lunch, koffie/thee, een telefonisch voorgesprek en (individuele- en groeps) begeleiding ter plekke. Indien gewenst kan je de avond van te voren bij ZIN een voorovernachting boeken tegen een gereduceerd tarief van €81 inclusief ontbijt (excl toeristenbelasting).

NB: deze dag sluit aan bij (beleids)thema’s welzijn, vitaliteit, persoonlijk leiderschap en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker van toepassing. Bel eventueel even voor overleg. 

Extra coaching:
De Pitstop kan ook onderdeel uitmaken van een coach-ontwikkelpakket, en wordt dan uitgebreid met een aantal coachgesprekken. (vraag naar de mogelijkheden bij interesse )

Aanmelden:
Mail of bel me als je je wilt aanmelden: saskia.braakman@lets-sway.nl of 06 51519034. De groepsgrootte is +/- 4 personen. Aanmelding is naar binnenkomst. Contact me ook gerust als je een vraag hebt of even wil overleggen. Zeer welkom! Dit wordt een dag om van te genieten. Ik heb er Zin in 🙂


“Een inspirerende dag, waarbij momenten binnen worden afgewisseld met opdrachten buiten in een prachtige omgeving.”
Alle ingrediënten zijn aanwezig om stil te staan, te reflecteren en na te gaan waar het voor jou over moet gaan in (de aankomende periode van) je leven. Prikkelende vragen van Saskia, rake opmerkingen en haar gebruik van inzichtgevende metaforen zijn hier zeker helpend bij geweest. Goed om jezelf te gunnen!

Lees hier alle ervaringen!

Terug naar Retraite Overzicht