Je Eigen weg – 5 jaar Sway


Jarenlang heb ik me tijdens wandel- en fietstochten door deze bordjes laten inspireren. “Ga je eigen weg”, fluisterden ze naar me. Of vragend: “Ga jij je eigen weg?”. Vijf jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken. De roep van het verlangen werd groter dan de angst, en ik sloeg m’n eigen weg als zelfstandig ondernemer in, S(askia’s) way😊

Zoals het in het Leven gaat met ups en downs, heeft ook m’n bedrijf geschommeld, maar oh wat heb ik veel geleerd én genoten van de vrijheid van het ondernemerschap! Samenwerkingen met het Centrum van Geluk, De OntwikkelAcademie en TU Eindhoven (als gastdocent Persoonlijk Leiderschap); m’n eerste retraites en Pitstops en héél veel coachings met de prachtigste mensen. Wat een talent en passie verscheen er aan m’n coachtafel. Ik had het allemaal voor geen goud willen missen!

Je EIGEN weg gaan, doen wat echt bij je past en je gelukkig maakt,
vind ik nog steeds het mooiste wat er is. En dus ook het mooiste om anderen in te begeleiden. Alle antwoorden zitten al in je, dus neem vooral de tijd om er naar te luisteren. Ik dank iedereen die me geholpen heeft en zie uit naar een heleboel mooie ontmoetingen en samenwerkingen in de volgende vijf jaar. Let’s Sway!