Ervaring van M. Pham – Organisatie Coach bij de Bijenkorf

“Ik heb geleerd dat ik er van mezelf mag zijn en ervaar nu een enorme innerlijke rust en kracht.”

Al vanaf het moment dat ik haar ontmoette in 2010 als mijn loopbaancoach bij ORMIT voelde ik een klik met Saskia: ze is zo’n leuk en fijn iemand! Sindsdien kom ik telkens bij haar terug als ik met een vraagstuk zit in mijn leven, op welk vlak dan ook. Het bijzondere is dat het tijdens het gesprek nooit alleen om dat vraagstuk gaat, ze weet feilloos aan te voelen wat er onder ligt of dat ik stiekem eigenlijk met een heel ander vraagstuk speel dan ik in eerste instantie dacht.

Door de jaren heen, is ze iemand in mijn leven geworden, waarvan ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan. Ik voel me ontzettend veilig om volledig mezelf te kunnen zijn, me kwetsbaar op te stellen en het gewoon even niet te weten of te begrijpen. Afhankelijk van wat ik op dat moment nodig heb, biedt ze een oprecht luisterend oor, is ze een sparringspartner of mentor.

Ondertussen heb ik met haar geleerd dat ik mezelf mag zijn, dat ik en alles wat daarbij komt, er mogen zijn. Ik ervaar hiermee een enorme innerlijke rust en kracht. Het blijft uiteraard een continue proces en verdieping, die ik hopelijk in de toekomst met Saskia mag blijven ontdekken.

Lees hier alle ervaringen