Ervaring van Kim

Ik ben ontzettend dankbaar voor het loopbaan traject en moet mijzelf soms nog steeds knijpen… Leef ik die Droom echt? Het was op een zonnige morgen op een mooi eiland ergens in het midden van de Noordzee toen ik Saskia op het internet vond. Ik was op zoek naar een stilte retreat, ik zat totaal niet lekker in mijn vel en was het spoor bijster. In plaats van de stilte, vond ik ‘mijn’ coach. Ik herkende mij direct in haar verhaal en voelde aan alles dat ik met Saskia in contact wilde komen.

Inmiddels is het 1,5 jaar later en leef ik de Droom die ik samen met Saskia Visualiseerde. Dankzij Saskia ontdekte ik mijn talent, kracht en valkuilen (en hoe deze dan weer om te zetten in een kracht). Het traject was volledig gericht op waar ik behoefte aan had wat ik als erg prettig heb ervaren. Zo ging het niet te snel en ook niet te langzaam en kwamen er verschillende onderwerpen aan bod.

Niet alleen op het gebied van mijn werk kon ik met vragen bij Saskia terecht. Regelmatig kwamen er struikelblokken op mijn pad waar ik het met Saskia over kon hebben en ervaarde ik haar stiekem ook als mijn Life Coach.

Tot slot zijn de tools, tips en tricks die Saskia gebruikt doeltreffend, praktisch en makkelijk toepasbaar. Tot op de dag van vandaag kijk ik nog regelmatig in mijn zelfgeschreven werkboekje met wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil en de adviezen en spreuken. Ik ben ontzettend dankbaar voor het loopbaan traject en moet mijzelf soms nog steeds knijpen… Leef ik die Droom echt? Heb ik de baan uit die Droom en heb ik het (nu ik naar het buitenland mag) waargemaakt?!

Ja die leef ik echt, dankzij Saskia. Als het je even tegenzit, je niet helemaal gelukkig bent, bijvoorbeeld met je baan of niet weet waar je het zoeken moet is het een aanrader om een traject bij Saskia aan te gaan. Kim