RUIMTE – incl gratis audio ‘mini-retraite in 11 minuten’!


Hallo thuiswerker,

We worden in deze thuisblijf-tijden flink uitgedaagd op het thema RUIMTE. Onze buitenruimte is letterlijk beperkt. En binnen wordt onze schermtijd verdubbeld door Teams of Zoom. En voor sommigen bewoont door extra huisgenoten waarvoor gezorgd moet worden… Des te belangrijker om aandacht te geven aan je innerlijke ruimte.

Een mini-retraite in 11 minuten
Het is makkelijk om je zelf te verliezen in deze tijd. In de computer, in het nieuws, in je gedachten, in je emoties. Wat extra ‘me-time’ is dus niet overbodig. Regelmatig kleine en grotere momenten ‘braak liggen’ ben ik altijd voorstander van geweest. Je blijft zo dichter bij jezelf. Bij je eigen wijsheid, intuïtie en creativiteit. Waardoor je leven en de uitdagingen op je pad moeitelozer doorstromen.

Ik heb een oefening ingesproken van 11 minuten die je zou kunnen ervaren als een mini-retraite of -vakantie waarvan je verfrist, ontspannen en blij terugkomt. Dat hoop ik natuurlijk😊. Het is in ieder geval even een moment van ruimte voor jou! Dus achterover hangen en ontspannen maar. Vooral doen als je eigenlijk denkt geen tijd te hebben! 😉

Klik hieronder voor: een mini-retraite in 11 minuten.

NB: de beste kwaliteit van de audio-oefening krijg je als je ‘m niet te hard zet. En wandelend luisteren is ook een aanrader!

S-way viert haar 2e verjaardag en trakteert!
S-way, Soul-way, Saskia’s Way… nog steeds enorm blij met deze weg! Ik geloof sterker dan ooit in de weg van bezieling. De roep van de innerlijke stem wordt steeds luider bij veel mensen. Van binnenuit leven, vanuit vrijheid en plezier. Het oude, kleine achter je laten. Omdat S-way jarig is krijg je 20% korting op coachsessies die je binnen vier weken inplant, dus uiterlijk 22 mei. Ik hoor het graag. Let’s S-way!

Verhuur ruimte Zusterplein
Mocht je letterlijk nú ruimte nodig hebben om even afstand te nemen van een drukke of volle thuissituatie: tijdelijk verhuur ik per dag mijn coachruimte aan het mooie Zusterplein in Zeist. Het is een ‘goddelijke plek’ al zeg ik het zelf. De rust valt over je, hoor ik vaak van coachees. Op mijn website staan foto’s. Bel me gerust en gun jezelf een dag(deel)tje werken in rust😇

Retraites
Over ruimte voor jezelf gesproken, hopelijk binnenkort meer informatie over de ‘echte’ retraites. Zodra het kan plan ik de eerste op Kasteel Slangenburg weer in. Ook ben ik bezig met een retraite op de Wadden :).

Hopelijk tot gauw, en in the meantime:

Dance like nobody’s watching op Sway van Michael Bublé – https://www.youtube.com/watch?v=xsCuj9ZgQLM,
leuk om thuis te doen🙂

Huiselijke groet,

Saskia Braakman
22 april 2020

Reageren:
M: saskia.braakman@lets-sway.nl
T: 06 – 5151 9034


Terug naar overzicht Nieuws & Blog