Zin

Het is al weer even geleden dat je iets van me hebt gehoord. Voor alles is een tijd… En nu, in deze tijd waarin we makkelijk kunnen wegzakken in negativiteit, leek het me een goed moment voor een nieuwsbericht met het onderwerp Zin!

Voor mij staat Zin o.a. voor de kunst van het genieten van de simpele dingen in het leven, zoals bijvoorbeeld de natuur, lekker eten en muziek. Er gaat toch niks boven een herfstwandeling met haar prachtige kleuren en geuren, een versgebakken appeltaart of dansen op je favoriete muziek? Daar hebben we alleen maar onze Zintuigen voor nodig:)

Maar Zin staat voor mij ook voor bezinnen op wat je Zin (plezier) en Zingeving (betekenis) geeft. Doe je de dingen waar je echt blij van wordt, die werkelijk bij jou en jouw natuur passen? In de natuur groeit alles naar het licht, naar de zon. Wat is jouw (innerlijke) zon? Waar loop jij warm voor, wat geeft je energie en voldoening?

Voor mij is dat in ieder geval het begeleiden van retraites gebleken. Deze zomer heb ik m’n eerste drie mogen begeleiden. Het was fantastisch om te zien wat afstand, tijd en ruimte in een mooie natuurlijke omgeving oplevert. Tijd om te zijn (i.p.v. te doen), je eigen stem weer te horen, je kunnen bezinnen op dingen die jij belangrijk vindt. De ervaringen van de deelnemers kun je op m’n site lezen. Mocht je hier ook zin in krijgen, er staan er weer twee gepland in oktober en november, zie retraites.

Een nieuw initiatief is Zondag met Zin. Een ochtend met inspiratie en bezinning op het mooie Zusterplein in Zeist. Inclusief taart en natuur, dus volop zin wat mij betreft. Begin oktober was de ‘try-out’, en het smaakte naar meer. Wie weet spreekt het jou ook aan, zie Zondag-met-Zin, zeer welkom! 

Succes deze tijd en wellicht tot ziens binnenkort. Ik wens je een heerlijke dag toe vol zin en genieten. Ik ga nu in ieder geval mijn favoriete song opzetten, Put your records on, give me your favorite song! Dans je mee? 

Zwier je leven. Let’s Sway! 😊 

Saskia
19 oktober 2020

Reageren:
E: saskia.braakman@lets-sway.nl
T: 0651519034


Wil je op de hoogte blijven van mijn blog-nieuws berichten? Schrijf je dan hieronder in voor de Let’s Sway nieuwsbrief:


Terug naar Overzicht Nieuws & Blog